Vinnare av folkets röst och hålla föredrag i Morokulien!

healthgoing nov 03, 2016

Hej på er!

Först av allt vill jag bara säga, TACK SÅ GALET MYCKET FÖR ATT NI RÖSTADE FRAM MIG SOM ÅRETS VINNARE AV FOLKETS RÖST I TÄVLINGEN SVERIGES UNGDOMSENTREPRENÖR! <3

Det är en dröm som går i uppfyllelse, hoppas verkligen på att få knipa en finalplats i någon av de andra kategorierna också! Jag verkligen älskar detta, entreprenörslivet alltså. Att få bygga upp något som ingen annan gjort tidigare eller att få göra något befintligt ännu bättre.

När andra klagar på saker i vår omvärld, ser jag det som en möjlighet att komma på en innovativ lösning. Det är olösta problem som är entreprenörers bästa guldgruva. Vad klagade du eller någon i din närhet på senast som ingen annan tänkt på att lösa?

Självklart innebär entreprenörskap många fler saker, men man kör sitt eget race och skapar sitt eget jobb. Man jobbar mycket med sin kreativa sida och får vara flexibel, ta varje möjlighet som ges och göra det bästa av den!

På tal om att ta varje möjlighet, minns ni när jag var i Litauen? Jag har genom kontakter från den resan fått erbjudande om att få åka på en sponsrad resa till Morokulien för att berätta om HealthGoing och hålla ett litet föredrag om att vilja jobba gränsöverskridande. När jag var i Litauen fick jag ju jättebra kontakter i både Finland och Norge, så en vilja att jobba gränsöverskridande i framtiden finns absolut. Har jag några finska och norska bloggläsare här tro?

Morokulien ligger om jag förstått det rätt, alldeles vid gränsen till Norge. Ska bli superkul att få föreläsa för både svenskar och norrmän! Kanske får HealthGoing synas lite i norska medier också. :)

HealthGoing med i schemat för kick-off!

Och med detta önskar jag er en fortsatt fin vecka!

/Felicia

Taggar