Regional vinnare av stipendium!

healthgoing okt 11, 2016

Hallå där i höstrusket!

Igår var jag på styrelsemöte på Drivhuset i Karlstad, eller rättare sagt, träffade styrelsen innan deras ”riktiga” möte, och fick berätta lite mer om min resa för dem. 🙂 Det är så otroligt roligt och trevligt att träffa alla dessa duktiga och inspirerande människor! Ännu roligare när de tycker att jag kan bidra med inspiration tillbaka, åh jag är så tacksam!

Sedan får jag ju inte glömma att berätta för er, jag har med HealthGoing blivit regional vinnare av Douglas Lithborns minnesstipendium! Det är ett stipendium som delas ut via Drivhuset, där varje Drivhus i Sverige får skicka 1 bidrag som tävlar i den nationella tävlingen. Jag har nu alltså blivit utvald att representera Värmlands bidrag till den nationella tävlingen, så om jag vinner den nationella tävlingen, så motsvarar det 50.000 kr som ska gå till att starta ett aktiebolag!

Som ni förstår är jag väldigt pirrig och glad över detta, hoppas såklart att det ska gå hela vägen. Det vore en dröm som går i uppfyllelse!

Så nu får ni hålla tummarna för mig, vinner jag så betyder det att jag kan göra HealthGoing så mycket bättre för er också!

Förhoppningsvis så kommer ni även få läsa ett till blogginlägg idag, en gästblogg från självaste Teresia Tingström! Missa inte det 🙂

/Felicia

Taggar