Pressmeddelande: HealthGoing utvecklar helhetssystem och app för hälsorådgivning online

healthgoing nov 28, 2019

Nu ska det bli enkelt att ge och få kostrådgivning online.​ HealthGoing utökar sitt koncept med ett större fokus på hälsoaktörerna, ett naturligt nästa steg efter etableringen av ​​plattformen som engagerat tusentals till att få individanpassade förslag på recept och träningsövningar.

Genom att utöka fokuset på kostrådgivarna och förbättra deras digitala situation, kan fler människor få möjligheten att få deras hjälp, menar VD Felicia Provender.

I samarbete med dietister, kostrådgivare och personliga tränare är målet att utveckla marknadens bästa system för hälsorådgivare, HealthGoing Professionals. Den preliminära målgruppen är frilansande dietister och kostrådgivare som vill effektivisera sitt arbete med bokning, kostberäkning, journal och kommunikation med klienterna i ett system. Systemet fungerar även för personliga tränare och coacher. Mot klient sker kommunikation samt kost- och träningsregistrering i appformat som rådgivaren kan följa på valfri enhet.

Helt unikt är att klienten får tillgång till appen direkt vid bokningen och guidas genom appen för att komma igång på egen hand med motiverande element, svara på grundläggande frågor som rådgivaren vill ha svar på och lära sig hur kost- och träningsregistreringen fungerar. I praktiken kan alltså rådgivaren vara offline, men fortfarande få bokningar, underlag och engagera klienter.

Intresserad att se veta mer, se en demo eller investera? Läs mer och anmäl intresse här

Taggar