HealthGoing åker till Litauen!

healthgoing sep 28, 2016

Hej på er!

Om jag gjort rätt nu så har jag lyckats ge er detta tidsinställda inlägg kl 12.00 svensk tid, då jag gissar att vi sitter på planet mot Litauen! Då inlägget skrevs så var det med fjärilar i magen och viss svårighet att somna 🙂 Men kan ju alltid hoppas att jag får sova lite på vägen till Oslo (hyrbil dit för att ta flyg därifrån) eller på planet! Man är ju inte mer än beroende av sin sömn så att säga 😉

Nog pratat om min framtida sömn haha! I Litauen ska som sagt jag och en till från Sverige få möjlighet att träffa andra entreprenörer från massor av olika länder. Ska bli hur kul som helst att få nätverka och ta del av deras erfarenheter, samt se vad jag själv kan bidra med, då jag gissar att våra tankar och resor hit kan se väldigt olika ut.

Det ska också vara workshops, guidade turer och idétävlingar om jag förstått det rätt. Låter som ett mycket lovande upplägg tycker jag! Kan lova att jag kommer satsa allt på idétävlingen också, hehe 🙂 Hade allt gått som jag velat så skulle det funnits möjlighet till engelsk översättning på HealthGoing vid detta laget, så att alla skulle kunna förstå och hänga med inför en presentation på engelska. Men tyvärr ville inte tekniken vara med mig. Aja, man kan inte få allt utan kamp!

Nu ska jag försöka sova några timmar innan det är dags för avresa. Kom på mig själv med att börja skriva godnatt, men för er blir det ju snarare att jag istället får önska er en trevlig lunch. Så, trevlig lunch på er och ha en superfin dag! Glöm inte att kika in ikväll för att se hur jag summerar första dagen 🙂

Vilnius, Litauens huvudstad.

Taggar