Gästblogg: Presentation av Teresia Tingström

kostrådgivare okt 11, 2016

Hej på er!!

Jag heter Teresia och är en 28-årig diplomerad kostrådgivare med inriktning på beteendeförändring. Sedan ett och ett halvt år tillbaka är jag bosatt i underbara, sprudlande och soliga Barcelona. Här ifrån jobbar jag med en hel del olika projekt inom hälsoområdet. Framförallt jobbar jag med att coacha mina klienter här på plats, online; från andra delar av Europa (och ifrån Sverige så klart).

Att just jobba med mina klienter är det som ligger mig absolut varmast om hjärtat. Att lyfta ämnen som så ofta inte pratas om högt, inte ens med våra partners, är så viktigt. Jag tycker mycket om att vara den där hjälpande handen när någon faktiskt tar steget och bestämmer sig för att genomföra en livsstilsförändring.

Utöver den individuella coachingen skriver jag artiklar och recept, framförallt för två olika appar: Mindapps och BeYou, samt delar med mig av mina recept till HealthGoing. :)

Att jobba härifrån men ändå ha en fot i Sverige, är oerhört trivsamt och inspirerande. Jag gillar flexibiliteten och den stimulans det ger att jobba med olika människor och från olika länder, men ändå med ett och samma syfte; att få människor att hitta en sundare relation till mat och sina kroppar.

Det som tagit mig hit, till Barcelona och gör att jag idag bor, jobbar och njuter av livet härifrån är livsstilen, kulturen och vädret. Precis som ni säkert kan ana skiljer det sig mycket från Stockholm där jag senast bodde, likväl som min småländska hemort Oskarshamn. Här är det annorlunda på ett tilltalande och spännande sätt. I det nästkommande inlägget kommer jag att dela med mig av mina bästa och mest oväntade tips på hur man lyckas etablera hållbara vanor.

Taggar